Sluit navigatie

Bouwkundig advies

Om ervoor te zorgen dat uw bouwproject een succes wordt, hebt u mensen nodig die op elk moment weten wat ze doen en hoe ze het werk moeten aanpakken. Onze ervaren bouwkundig adviseurs bieden krachtig en effectief leiderschap, een scherpe blik op de werkzaamheden, en een onmisbare samenwerking waar u altijd op kunt vertrouwen. 

Adviesbureau J. Vriesema voorziet van compleet bouwkundig advies en bijkomende diensten. Als bouwkundig adviseur beschikken wij over de juiste kennis om een relevante, doelgerichte en kostenefficiënte oplossing te bedenken. Tijdens de werkzaamheden gebruiken wij moderne technieken en functionele processen. Zo adviseren wij eigenaren, opdrachtgevers, ingenieurs en architecten bij elk onderdeel van het bouwtraject.

Uniek bouwkundig advies

Geen twee bouwprojecten zijn volledig identiek. Daarom leggen wij bij het opstellen van ons bouwkundig advies altijd de nadruk op de eisen van onze cliënten en de specificaties van de projecten. Natuurlijk zijn er diverse regelgevingen waar ons advies aan moet voldoen. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreide kennis van de wet om een geschikt advies te formeren, dat bestaat uit een compromis tussen persoonlijke wensen en wettelijke eisen.

Bouwkundig advies door J. Vriesema

Adviesbureau J. Vriesema streeft ernaar om elke cliënt op alle mogelijke manieren te ontzorgen. Binnen het bedrijf is er ruime ervaring met alle werkzaamheden vanaf het schetsontwerp tot en met de oplevering. Wanneer u het volledig bouwkundig advies overlaat aan J. Vriesema, bent u gegarandeerd van een deskundige uitvoering, volledige inzage in de werkzaamheden en de juiste informatievoorziening. Vraag vast een offerte aan, wij sturen u een compleet kostenoverzicht. 

Offerte
aanvragen

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke situatie die maatwerk verlangt, of wilt u eerst vergelijken, vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen

Samenwerking

Adviesbureau J. Vriesema heeft een jarenlange samenwerking met:

Contactgegevens

Bovenstraat 284a
3077 BL Rotterdam

Telefoon +31(0) 10 482 32 38
E-mail info@jvriesema.nl

Scroll naar boven