Bouwbegeleiding

Wanneer u een bouwproject start komt daar veel bij kijken. U kunt het gehele bouwtraject, van het aanvragen van de vergunning tot en met de oplevering, in eigen beheer uitvoeren maar u kunt de bouwbegeleiding ook uitbesteden aan Adviesbureau J. Vriesema.

Adviesbureau J. Vriesema heeft jarenlange ervaring op het gebied van bouwbegeleiding. Wij zetten graag onze kennis en ervaring in om u zoveel mogelijk te ontzorgen tijdens het bouwtraject.

Onze diensten op het gebied van bouwbegeleiding

Onze bouwbegeleiding bestaat uit diverse diensten, dit zijn:

Tijdens elke fase van de bouwbegeleiding onderhouden wij nauw contact met u als opdrachtgever en verzorgen wij het contact tussen alle betrokken partijen. Zo kan het gehele project helder verlopen, zonder dat er onduidelijkheden ontstaan.

Bouwbegeleiding bij de bouw van een (bedrijfs)pand

Wilt u een nieuw pand laten bouwen of uw huidige pand verbouwen? Adviesbureau J. Vriesema neemt graag de zorg voor het bouwproces uit handen zodat u zich kunt blijven richten op uw normale dagelijkse werkzaamheden. Wij kunnen tijdens het gehele bouwtraject de communicatie tussen de betrokken partijen doen en de partijen aansturen en controleren.
Dit leidt tot meer efficiëntie tijdens de werkzaamheden en een besparing van veel onnodige kosten.

Bouwbegeleiding bij de bouw van een woning

Zoekt u ondersteuning en begeleiding bij het bouwproces van uw woning? Wij voeren ook bouwbegeleiding uit voor particulieren. Tijdens de verschillende fasen in het bouwproces kunnen uw eisen en wensen, planningen en budgetten door ons worden bewaakt.

Overweegt u om de bouwbegeleiding van uw bouwproject uit te laten voeren door Adviesbureau J. Vriesema? Vraag dan een adviesgesprek bij ons aan.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Onze diensten

Icon-bouwvoorbereiding.png

Bouwvoorbereiding en tekenwerk

Bouwvoorbereiding is een algemene term waaronder vele werkzaamheden vallen. Wij leveren ook bouwtekeningen en zijn actief in alle sectoren van de bouw.

Icon-bouwkundig-tekenwerk.png

Bouwmanagement

Adviesbureau J. Vriesema heeft jarenlange ervaring op het gebied van bouwmanagement. De werkzaamheden van bouwmanagement lees je op de volgende pagina.

Icon-bouwmanagement.png

E & W Installaties

Onder elektrotechnische en werktuigkundige installaties vallen werkzaamheden als; ontwerp, tekenwerk, berekeningen, calculaties, bestekken, en directievoering.

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke situatie die maatwerk verlangt, of wilt u eerst vergelijken, vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen

Samenwerking

Adviesbureau J. Vriesema heeft een jarenlange samenwerking met:

Contactgegevens

Stadionweg 43 A-1
3077 AS Rotterdam

Telefoon +31(0) 10 482 32 38
E-mail info@jvriesema.nl

Scroll naar boven