« Terug naar projecten overzicht

Arti Ede

backoffice_arti_ede_04 - kleiner.jpg

In opdracht van Arti Arnhem is Adviesbureau J. Vriesema betrokken bij de nieuwbouw van de radiotherapeutische dependence op het terrein van het Ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede en heeft de bouwvoorbereiding en bouwmanagement verzorgd.

Het ontwerp is vervaardigd door bureau Berndsen uit Arnhem, waarmee Adviesbureau J. Vriesema een jarenlange samenwerking heeft.

Het project omvat ondermeer twee stralingbunkers, drie spreekkamers, wachtruimten en ondersteunende ruimten met een totaal oppervlak van plm. 1.150 m2. Het betrof de invulling van een casco.

De werkzaamheden bestonden uit: het opstellen van een programma van eisen, bouwkundig tekenwerk, bestek, aanvraag bouwvergunning, aanbesteding, directievoering en toezicht. Het werk is partieel aanbesteed, dat wil zeggen dat installaties, timmerwerken, schilderwerk, automatische deuren en afwerkingen apart zijn aanbesteed en ook apart in opdracht zijn gegeven en begeleid.

Voor dit complex heeft Adviesbureau J. Vriesema de gebruiksvergunning verzorgd. Hiervoor is het bouwkundig tekenwerk verzorgd en de aanvraag gedaan.

De start bouw was juni 2013; de oplevering vond plaats in november 2013. Totale bouwkosten plm. € 1,8 miljoen incl. B.T.W.

          

Labels
Bouwmanagement
Bouwvoorbereiding
Zorg

« Terug naar projecten overzicht

Scroll naar boven