Renovatie Arnhems Radiotherapeutisch Instituut

5 arti

In opdracht van het Arnhems Radiotherapeutisch Instituut heeft Bureau Berndsen, in samenwerking met Adviesbureau J. Vriesema een plan voor restyling en renovatie opgezet van het Arnhems Radiotherapeutisch Instituut (3650m2).

Het project omvat de verbouwing en restyling van de bestralingsruimten, spreek- onderzoekkamers, ct ruimte, brachy ruimte, mouldroom, kantoren, restaurant en buitenterrein.

Adviesbureau J. Vriesema heeft de bouwvoorbereiding en bouwmanagement verzorgd. De werkzaamheden bestonden uit:

  • het opstellen van een programma van eisen, 
  • bouwkundig tekenwerk,
  • aanvraag bouwvergunning,
  • bestek,
  • aanbesteding,
  • directievoering en toezicht.

Het werk is partieel aanbesteed, dat wil zeggen dat installaties, timmerwerken, terreinwerk en de bouwkundige werkzaamheden apart zijn aanbesteed en ook apart in opdracht zijn gegeven en begeleid.

De renovatie is in 8 fases uitgevoerd. Het ARTI heeft gedurende de bouwwerkzaamheden op 100% capaciteit gedraaid. Bouwkosten plm. € 4,0 miljoen. Start 2009 - oplevering 2012.

        

Labels
Bouwmanagement
Bouwvoorbereiding
Zorg

« Terug naar projecten overzicht

Scroll naar boven