Meeloopkeuring woning

Bent u makelaar en wilt u zeker weten dat het huis waarvoor u bemiddelt bouwtechnisch in orde is? Adviesbureau J Vriesema voert graag een meeloopkeuring voor u uit. Wij zijn een bouwkundig- en installatie adviesbureau in Rotterdam, en hebben ruimte ervaring met bouwkundig advies wat betreft woningen.

Wat is een meeloopkeuring?

Een meeloopkeuring is een eenvoudige bouwtechnische keuring, waarbij u geen rapport van ons krijgt. Wij zijn wel aanwezig zijn tijdens de bezichtiging van het huis. Op locatie brengen we een duidelijk en helder mondeling advies uit.

Onderdelen meeloopkeuring woning

Tijdens een meeloopkeuring van een woning geeft onze bouwkundige inspecteur toelichting op de bouwkundige onderdelen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de condities waarin de woning verkeerd. Wij kijken naar het achterstallig onderhoud, de kosten die gepaard gaan met eventuele herstelwerkzaamheden, kosten die er in de toekomst bijkomen en de wijze waarop de woning is gebouwd.

Onderdelen die wij onder andere controleren zijn:

  • Fundering
  • Draagconstructie
  • Dakconstructie
  • Elektra, water, gas, cv
  • Interieurafwerking
  • Technische installatie
  • Badkamer en toilet
  • Enzovoort.

Voordelen van meeloopkeuring

Wanneer u ons inschakelt voor een meeloopkeuring bij een woning heeft dat grote voordelen. Een meeloopkeuring is snel in te plannen op korte termijn en u bespaart kosten op een uitgebreide bouwtechnische keuring. Ook weet u direct waar u aan toe bent, dankzij onze uitgebreide uitleg over de technische staat van de woning. Deze kennis kunt u dan meenemen tijdens de bemiddeling tussen de verkoper en de koper van de woning.

Offerte
aanvragen

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke situatie die maatwerk verlangt, of wilt u eerst vergelijken, vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen

Samenwerking

Adviesbureau J. Vriesema heeft een jarenlange samenwerking met:

Contactgegevens

Stadionweg 43 A-1
3077 AS Rotterdam

Telefoon +31(0) 10 482 32 38
E-mail info@jvriesema.nl

Scroll naar boven