Particulier

De nieuwbouw of renovatie van uw woning is een veeleisend en gecompliceerd proces en daardoor zeker iets wat u beter aan een deskundige over kan laten. Vriesema is zo’n deskundige. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreide kennis van bouwkundig tekenwerk, bouwvoorbereiding en bouwmanagement.

Als bouwkundig adviesbureau zijn wij in staat om het gehele bouwproces voor rekening te nemen. Vriesema biedt u de mogelijkheid om uw huidige woning aan te passen of een compleet nieuw pand te ontwerpen. Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit het opmaken van ontwerpen, het aanvragen van vergunningen en directievoering op de bouw.
Bij woningbouw zijn uw wensen in principe doorslaggevend, hoewel technische en bouwkundige kwesties altijd een rol kunnen spelen. Om deze reden zetten wij ons altijd in voor een goede samenwerking tussen u, als klant, en Vriesema. U kunt bij ons terecht met uw vragen en wensen en wij zullen u daar zo goed mogelijk mee helpen.

Heeft u een deskundige nodig bij de bouw of verbouwing van uw pand? Vraag dan een offerte bij ons aan.

Offerte aanvragen

Onze diensten

Icon-bouwvoorbereiding.png

Bouwvoorbereiding en tekenwerk

Bouwvoorbereiding is een algemene term waaronder vele werkzaamheden vallen. Wij leveren ook bouwtekeningen en zijn actief in alle sectoren van de bouw.

Icon-bouwkundig-tekenwerk.png

Bouwmanagement

Adviesbureau J. Vriesema heeft jarenlange ervaring op het gebied van bouwmanagement. De werkzaamheden van bouwmanagement lees je op de volgende pagina.

Icon-bouwmanagement.png

E & W Installaties

Onder elektrotechnische en werktuigkundige installaties vallen werkzaamheden als; ontwerp, tekenwerk, berekeningen, calculaties, bestekken, en directievoering.

Nieuwsgierig naar onze particuliere projecten?

Bekijk projecten

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke situatie die maatwerk verlangt, of wilt u eerst vergelijken, vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen

Samenwerking

Adviesbureau J. Vriesema heeft een jarenlange samenwerking met:

Contactgegevens

Stadionweg 43 A-1
3077 AS Rotterdam

Telefoon +31(0) 10 482 32 38
E-mail info@jvriesema.nl

Scroll naar boven