Projecten

Kies uw categorie:

 
 

« Terug naar projecten overzicht

Verpleeghuis Oudshoorn te Alphen aan den Rijn

DSC_0533.jpg

In opdracht van Rijnland Zorggroep is Adviesbureau J. Vriesema betrokken bij de nieuwbouw van Verpleeghuis Oudshoorn te Alphen aan den Rijn.

In 2011 heeft Adviesbureau J. Vriesema het ontwerp gemaakt voor het aanpassen van het bestaande verpleegtehuis op een zodanige wijze dat er een complete vleugel gesloopt kon worden. Dit maakte het mogelijk dat de eerste fase nieuwbouw uitgevoerd kon worden. Voor deze voorbereidende werkzaamheden heeft Adviesbureau J. Vriesema de volgende werkzaamheden verricht: opstellen programma van eisen, schetsontwerp (in samenwerking met bureau Berndsen), bouwkundig tekenwerk, bestek, aanvraag bouwvergunning, bestek, aanbesteding, directievoering en toezicht. Tevens is het sloopwerk en bouwrijp maken in deze fase uitgevoerd.

In februari 2012 is de nieuwbouw gestart. Adviesbureau J. Vriesema heeft de directievoering en toezicht verzorgd. Nadat de nieuwbouw gereed was heeft Adviesbureau J. Vriesema de aanbesteding van het terrein, de tuin en de sloop van het oude gebouw begeleid. Adviesbureau J. Vriesema heeft ook hier de directievoering en het toezicht verzorgd.

Voor het gehele complex heeft Adviesbureau J. Vriesema de gebruiksvergunning verzorgd. Hiervoor is het bouwkundig tekenwerk verzorgd en de aanvraag gedaan.

Gegevens: opp. plm. 15.000 m2. Bouwkosten € 25 miljoen.
In juni 2014 is verpleeghuis Oudshoorn officieël geopend.

                       

Labels
Bouwmanagement
Bouwvoorbereiding
Zorg

« Terug naar projecten overzicht

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke situatie die maatwerk verlangt, of wilt u eerst vergelijken, vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen

Samenwerking

Adviesbureau J. Vriesema heeft een jarenlange samenwerking met:

Contactgegevens

Stadionweg 43 A-1
3077 AS Rotterdam

Telefoon +31(0) 10 482 32 38
E-mail info@jvriesema.nl

Scroll naar boven