Projecten

Kies uw categorie:

 
 

« Terug naar projecten overzicht

Rijnland Ziekenhuis Leiderdorp Renovatie Afdeling Radiologie

Radiologie12

In opdracht van Rijnland Zorggroep heeft Adviesbureau J. Vriesema de bouwvoorbereiding en de bouwbegeleiding uitgevoerd van de renovatie van de afdeling Radiologie (2100 m2), inclusief de nieuwbouw van een MRI-, CT- en PET/CT-ruimte.
Het ontwerp is vervaardigd door bureau Berndsen uit Arnhem, waar adviesbureau J. Vriesema een jarenlange samenwerking heeft.

Het project omvat de verbouwing van de komplete afdeling radiologie en mammografie. In deze afdelingen waren MRI-, CT- en PET/CT-ruimten, spreek- onderzoekkamers, wachtruimten, werkruimten en een gemeenschapelijke receptie opgenomen

De werkzaamheden bestonden uit: het opstellen van een programma van eisen, bouwkundig tekenwerk, bestek, aanvraag bouwvergunning, bestek, aanbesteding, directievoering en toezicht. Het werk is partieel aanbesteed, dat wil zeggen dat installaties, timmerwerken en de bouwkudige werkzaamheden apart zijn aanbesteed en ook apart in opdracht zijn gegeven en begeleid.

Gedurende de bouwperiode zijn de ruimten met modaliteiten ingericht en gevalideerd. Het valideren is ook door adviesbureau J. Vriesema gecoordineerd. 

De start bouw was juni 2008; de oplevering vond plaats in juni 2009. De totale oppervlakte bedroeg plm. 2.100 m2. De totale bouwkosten bedroegen plm. € 4,0 miljoen 

        

Labels
Bouwmanagement
Zorg

« Terug naar projecten overzicht

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke situatie die maatwerk verlangt, of wilt u eerst vergelijken, vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen

Samenwerking

Adviesbureau J. Vriesema heeft een jarenlange samenwerking met:

Contactgegevens

Stadionweg 43 A-1
3077 AS Rotterdam

Telefoon +31(0) 10 482 32 38
E-mail info@jvriesema.nl

Scroll naar boven