Projecten

Kies uw categorie:

 
 

« Terug naar projecten overzicht

Uitbreiding montessorischool te Voorburg

onderwijs03 bewerkt

In opdracht van het schoolbestuur van de Montessorischool te Voorburg is Adviesbureau J. Vriesema betrokken bij de uitbreiding van de Montessorischool te Voorburg en heeft de bouwvoorbereiding en bouwmanagement verzorgd.

Het ontwerp is vervaardigd door bureau Blauwkuip uit Den Haag.

Het project omvat ondermeer 7 groepsruimten en algemene ruimten. De uitbreiding is indezelfde stijl als de bestaande school gebouwd. In de bestaande school zijn de bestaande kozijnen vervangen door aluminium puien met eenzelfde uitstraling als die van de uitbreiding. Van het bestaande gebouw zijn de pannendaken vervangen door dezelfde keramische pannen die op de uitbreiding toegepast werden. Tijdens de bouwwerkzaamheden bleef de bestaande school gewoon in gebruik. Dit vereiste een nauwkeurige afstemming bij overlast gevende werkzaamheden en bij de doorbraken tussen de bestaande en nieuwe school.

De werkzaamheden bestonden uit: het opstellen van een programma van eisen, bouwkundig tekenwerk, bestek, aanvraag bouwvergunning, aanbesteding, directievoering en toezicht. 

Voor dit complex heeft Adviesbureau J. Vriesema de gebruiksvergunning verzorgd. Hiervoor is het bouwkundig tekenwerk verzorgd en de aanvraag gedaan.

Bouwkosten plm. € 2 miljoen. Start uitvoering 2006, oplevering 2007.

    

Labels
Bouwmanagement
Bouwvoorbereiding
Onderwijs
Zakelijk

« Terug naar projecten overzicht

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke situatie die maatwerk verlangt, of wilt u eerst vergelijken, vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen

Samenwerking

Adviesbureau J. Vriesema heeft een jarenlange samenwerking met:

Contactgegevens

Stadionweg 43 A-1
3077 AS Rotterdam

Telefoon +31(0) 10 482 32 38
E-mail info@jvriesema.nl

Scroll naar boven