Projecten

Kies uw categorie:

 
 

« Terug naar projecten overzicht

Directievoering voor de nieuwbouw van het OK complex van het IJsselland ziekenhuis

directievoering ijsselland ziekenhuis voorkant

In opdracht van Architecten aan de Maas hebben wij de directievoering gedaan voor de nieuwbouw van het OK complex van het IJsselland ziekenhuis. Het nieuwe complex bestaat uit 6 OK's, een grote centrale opdekruimte en een ruime holding-recovery. De nieuwe OK’s sluiten aan op de eerste verdiepingsniveau van het bestaande gedeelte.

De modules waaruit het OK complex bestaat, zijn in Duitsland gebouwd en vervolgens naar Capelle aan den IJssel vervoerd. In vier dagen is het complex om zijn plek gehesen. Het IJsselland Ziekenhuis heeft een time lapse gemaakt van het plaatsen van de units. Deze is te bekijken op YouTube. Ook een korte video van het eindresultaat is te zien op YouTube.

Onder het complex bevinden zich standplaatsen voor taxi (-busjes), parkeerplaatsen en een overdekte fietsenstalling voor bezoekers en medewerkers.

Opdrachtgever: Architecten aan de Maas

Architect: Sabine Berendsen

Dit project heeft de Gouden IJsselsteen publieksprijs gewonnen.

Directievoering voor de nieuwbouw van het OK complex van het IJsselland ziekenhuis Directievoering voor de nieuwbouw van het OK complex van het IJsselland ziekenhuisDirectievoering voor de nieuwbouw van het OK complex van het IJsselland ziekenhuisDirectievoering voor de nieuwbouw van het OK complex van het IJsselland ziekenhuisDirectievoering voor de nieuwbouw van het OK complex van het IJsselland ziekenhuisDirectievoering voor de nieuwbouw van het OK complex van het IJsselland ziekenhuis
Foto's door van willigen fotografie

Labels
Directievoering
Zorg

« Terug naar projecten overzicht

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke situatie die maatwerk verlangt, of wilt u eerst vergelijken, vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen

Samenwerking

Adviesbureau J. Vriesema heeft een jarenlange samenwerking met:

Contactgegevens

Stadionweg 43 A-1
3077 AS Rotterdam

Telefoon +31(0) 10 482 32 38
E-mail info@jvriesema.nl

Scroll naar boven