Zakelijk

Bij de nieuwbouw of verbouwing van een bedrijfspand zijn deskundigen nodig voor de bouwvoorbereiding en het bouwmanagement. Vriesema is u graag van dienst als deskundige partij. Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van bouwvoorbereiding en bouwmanagement. Als bouwkundig adviesbureau begeleiden wij het gehele bouwtraject van ontwerp tot oplevering.

Bij de indeling van een kantoor of andere bedrijfsruimte staat de efficiëntie centraal. Een optimaal gebouw is afgestemd op de werkzaamheden die worden verricht en een uitstraling die past bij het karakter van uw bedrijf, dit zijn dan ook zaken waar wij ons advies en het ontwerp op baseren. Als ondernemer kent u uw bedrijf natuurlijk als geen ander, daarom streven wij naar een nauwe samenwerking tussen u en ons bedrijf. Vriesema inventariseert uw wensen en verwerkt deze op een passende wijze in het ontwerp. Dit geeft ons de ruimte om u advies te geven en zo het gewenste resultaat te krijgen.

Wilt u een bedrijfspand laten bouwen of uw pand laten renoveren? Vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen

Onze diensten

Icon-bouwvoorbereiding.png

Bouwvoorbereiding en tekenwerk

Bouwvoorbereiding is een algemene term waaronder vele werkzaamheden vallen. Wij leveren ook bouwtekeningen en zijn actief in alle sectoren van de bouw.

Icon-bouwkundig-tekenwerk.png

Bouwmanagement

Adviesbureau J. Vriesema heeft jarenlange ervaring op het gebied van bouwmanagement. De werkzaamheden van bouwmanagement lees je op de volgende pagina.

Icon-bouwmanagement.png

E & W Installaties

Onder elektrotechnische en werktuigkundige installaties vallen werkzaamheden als; ontwerp, tekenwerk, berekeningen, calculaties, bestekken, en directievoering.

Nieuwsgierig naar onze zakelijke projecten?

Bekijk projecten

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke situatie die maatwerk verlangt, of wilt u eerst vergelijken, vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen

Samenwerking

Adviesbureau J. Vriesema heeft een jarenlange samenwerking met:

Contactgegevens

Stadionweg 43 A-1
3077 AS Rotterdam

Telefoon +31(0) 10 482 32 38
E-mail info@jvriesema.nl

Scroll naar boven